Informaticadiensten en apparatuur uitsluitend voor KMO's, Zelfstandigen en Vrije Beroepen...

IT HELPS bvba
Informaticadiensten en apparatuur uitsluitend voor KMO's, Zelfstandigen en Vrije Beroepen...

 

  "Zakelijke informatica, is wat we kennen."
IT Helps is er enkel en alleen voor de ondernemer. Het vraagt nu eenmaal een andere soort kennis om het informaticapark van een K.M.O. veilig en probleemloos gaande te houden.
 
  "Goed gereedschap, is wat we willen aanreiken."
IT Helps wil uw zaak leren kennen, van binnen, van buiten, haar personeel, haar klanten, haar ups, haar downs. Wij geloven dat je een gereedschap kiest in functie van wat het moet doen en niet van wat het kan. Daarom hechten wij belang aan een lange termijnrelatie met een wederzijds en groeiend vertrouwen.
 
  "Informatica is een vakmanschap!"
Welke vakmanschap heb je nodig om computerdozen te verschuiven? Informatici heb je daar alvast niet voor nodig. Vakmanschap is er pas als je er telkens in slaagt om ieder maatwerk van de klant tot een goed en werkbaar eindresultaat te brengen.
 

 

Promoties ontvangen?

Blijf up-to-date op een gemakkelijke manier! Vul uw e-mailadres in en klik op bevestigen.

   
Bevestigen

We respecteren uw privacy. Wij zullen nooit uw gegevens verkopen, verhuren of doorgeven en respecteren de wetgeving inzake privacy.

Speednieuws.

Softwarepiraterij stabiel in België, maar stijgt wereldwijd
Het gebruik van illegale software op Belgische pc's is tussen 2008 en 2009 stabiel gebleven en blijft steken op 25 procent. Erger is het gesteld in de opkomende markten, waar de snelle pc groei hand in hand gaat met toenemende piraterij.
bron: Data news
lees meer ...