Please Wait a Moment
X

odoo

Amazing employees deserve amazing software.
Het enige platform dat u ooit zult nodig hebben om uw bedrijf te runnen:
geïntegreerde apps, eenvoudig gehouden en geliefd bij miljoenen tevreden gebruikers.

 • Geen pijnlijke integraties meer.

  Indien je individuele softwareoplossingen hebt die werken, maar niet met elkaar communiceren, voer je dingen waarschijnlijk meer dan eens in en mis je een uitgebreid overzicht van wat er aan de hand is.
  Tussen de Odoo-apps en de tienduizenden Community-apps, is er zeker iets dat kan helpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen, dit in één enkele, kosteneffectieve en modulaire oplossing; geen werk meer om verschillende technologieën samen te laten werken.
  Odoo-apps zijn perfect met elkaar geïntegreerd, zodat u uw bedrijfsprocessen volledig kunt automatiseren en hiervan de besparingen en voordelen kunt ondervinden.

 • Een uniek waardevoorstel
  Alles wat u nodig heeft — met de beste gebruikerservaring.

  Onze familie van apps werkt naadloos samen - zodat u alles wat u doet kunt automatiseren en volgen - gecentraliseerd, online en overal toegankelijk met elk apparaat.
  Het open-source ontwikkelingsmodel van Odoo heeft ons in staat gesteld duizenden ontwikkelaars en zakelijke experts in te zetten om 's werelds grootste ecosysteem van volledig geïntegreerde zakelijke apps te bouwen.
  De moderne en elegante technische basis van het Odoo-framework maakt het uniek. Het laat ons en onze community ontwikkelaars toe om hoogwaardige gebruiksvriendelijkheid te bieden die in alle apps terug te vinden is.
  Verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid die gemaakt zijn op Odoo, worden automatisch toegepast op al onze volledig geïntegreerde apps.
  Odoo, met zijn jaarlijkse releases, ontwikkelt zich veel sneller dan elke andere ERP oplossing op de mar.t

Website-apps Verkoop-apps Financiële-apps Inventory & Manufacturing-apps Personeelsbeheer-apps Marketing-apps Services-apps Productivity-apps Personaliserings-tool