Please Wait a Moment
X

odoo

Verkoop-apps

Één Behoefte, Één App. Breid uit naarmate u groeit
Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

1
De echte klant centrale CRM

Volg leads, sluit opportuniteiten en krijg nauwkeurige prognoses.

2
Gemakkelijke offerte software

Verzend prachtige offertes Odoo eHandtekening en online betaling.

3
Gebruiksvriendelijke Kassa

Zet het op binnen enkele minuten, verkoop binnen enkele seconden. Geschikt voor ieder apparaat.

4
Abonnementbeheer

Herhalende facturatie & efficiënt abonnementsbeheer

5
The only Rental Software that fits all your needs

From Scheduling to Invoicing. All your rental process gathered in one place.

De echte klant centrale CRM

Krijg nauwkeurige prognoses.
Gebruik actiegerichte data om betere beslissingen te maken. Krijg de inzichten om slimmere beslissingen te nemen. Ontwerp een uniek dashboard om een beeld te krijgen van uw bedrijf in één oogopslag. Graaf dieper met real-time verslagen en flow charts die iedereen kan maken en delen.

 

Krijg meer gedaan in minder tijd.
Geweldige tools = blije mensen. Automatiseer activiteiten op basis van sales scripts: telefoongesprekken, meetings, mailing en offertes. Verkrijg alle informatie die u nodig hebt, direct wanneer het kan: pagina gezien, mail ontvangen en meer

 

Real-time overzicht.
Controleer gemakkelijk uw prestaties en volgende activiteiten. Weet precies hoe u presteert in vergelijking met uw maandelijkse doelen. Organiseer uw werk op basis van de volgende geplande activiteiten.

 

Blijf geconnecteerd met uw klanten.
Real time berichten om samenwerking te verbeteren Krijg een snel overzicht van wat er zich afspeelt binnen uw team. Zie precies wanneer een collega een oproep logt of een bericht stuurt. Deel ideeën en bestanden in realtime en loop in op dingen die u gemist heeft toen u weg was.

 

Gemakkelijke offerte software.

Verkoop sneller met digitale handtekeningen.
Geef uw klanten de mogelijkheid om uw online offertes eenvoudig te bekijken en te ondertekenen — waar ze ook zijn.

 

Communiceer snel en efficiënt.
Ontvang meldingen voor belangrijke gebeurtenissen, communiceer rechtstreeks vanuit offertes via e-mail en houd alle onderhandelingen automatisch en nauwgezet bij.

 

Maximaliseer winst met upselling.
Showcase uw producten en diensten op professionele wijze. Verstuur duidelijke en complete prijsopgaven naar uw potentiële klanten.
Voeg productomschrijvingen, mooie afbeeldingen, en extra informatie toe door simpelweg bouwstenen te slepen en plaatsen.

 

Verkoop meer met schone offertes.
Ontvang meldingen voor belangrijke gebeurtenissen, communiceer rechtstreeks vanuit offertes via e-mail en houd alle onderhandelingen automatisch en nauwgezet bij.

 

Van offertes naar verkooporders.
Zet offertes met een enkele klik om naar verkooporders met een enkele klik of laat de klant bevestigen met een elektronische handtekening.

 

Contractbeheer.
Factureer klanten gebaseerd op tijd en materialen, leg eenvoudig contracten vast en volg factureerfases, behoud vernieuwings- en up-sellingmogelijkheden, en beheer uw inschrijvingen met Odoo's terugkerende contracten.

 

Laat uw klanten zichzelf helpen.
Klanten krijgen online toegang tot hun offertes, verkooporders en leveringsbonnen. Met Odoo Onderteken krijgt u geheimhoudingsverklaringen, contracten of andere PDF-documenten in een wip getekend terug.

 

Gebruiksvriendelijke Kassa

Compatibel met alle hardware.
Geen installatie en geen specifieke hardware vereist.

 

Alles wat uw winkel nodig heeft.
Odoo POS is gebaseerd op een slimme interface dat ieder kleinhandelsbedrijf zonder problemen kan gebruiken. Doordat het extreem flexibel is, kunt u Odoo POS configureren om aan uw precieze behoeften te voldoen.

 

Online of offline.
Odoo's Kassa blijft betrouwbaar, zelfs als uw verbinding dat niet is. Zet nieuwe winkels eenvoudig en snel op met slechts een internetverbinding. Gebruik uw verkooppunt vervolgens overal en altijd. Hoewel er een internetverbinding vereist is om het verkooppunt te starten, blijft het volledig operationeel mocht het volledig ontkoppeld zijn geweest.

 

Blijf in contact met uw klanten.
Zorg dat ze blijven terugkomen met loyaliteitsprogramma's
Beloon uw trouwe klanten met punten, cadeaus en kortingen met het Odoo Loyalty-programma's. Het gehele proces is snel en kan volledig geautomatiseerd worden. Het identificeren van uw klanten is nog sneller met loyalty-passen en barcode-id's voor uw klanten
Registreer uw klanten om hun koopgewoonten bij te houden. U kunt ze dan speciale aanbiedingen en verkoopsaankondigingen sturen met Odoo Mailing. Registreer belastingsidentificaties voor uw zakelijke klanten en geef ze direct facturen (of stuur deze via e-mail).

 

Geïntegreerd Voorraad Beheer.
Real-time controle & nauwkeurige prognoses om voorzieningen te beheren. Odoo Voorraadbeheer app synchroniseert automatisch elke transactie van het POS met de voorraad. U kunt in realtime de beschikbaarheid van producten zien zonder tijd te verliezen. Bovendien is het POS compatibel met Odoo eCommerce. Het is niet nodig om aparte voorraden op te stellen voor de twee apps, waardoor u zich volledig kunt richten op de ontwikkeling van uw multi-channelbedrijf.

 

 

Abonnementbeheer

Focus op de beste dienstverlening.
Eenvoudige functies nemen het abonnementbeheer automatisch over. Terwijl Odoo automatisch terugkerende sales en abonnementen afhandelt, kunt u zich focussen op de dienstverlening en relatie met uw klant. U kunt in een handomdraai eenduidige contracten opstellen, automatisch factureren, zonder stress uw belastingen regelen en het overzicht behouden over uw betalingen. Alles verloopt automatisch en geheel volgens uw voorkeursinstellingen.

 

Van geïnteresseerde bezoeker tot tevreden klant.
Bouw een duurzame relatie op met uw volgers.

 

Inloggen is niet nodig, registreren gaat makkelijk.
Verhoog de omzet door inlogvereisten te verwijderen en het aanmelden eenvoudig te maken.

 

Gebruiksvriendelijk portaal.
Geef de klant toegang tot een gebruiksvriendelijke omgeving waar alle gegevens zoals contractinformatie snel te vinden zijn.

 

Automatische betalingen.
Bespaar tijd door betalingen automatisch in te stellen. Facturen worden automatisch afgegeven voor succesvol beheer.

 

Vergroot de slagkracht van uw verkoopteam.
Maak korte metten met alles wat routine is, focus op uw groei!
Geef het sales team een boost met contractsjablonen voor de meest voorkomende scenario's.
Geef een ontevreden klant de mogelijkheid om zelf het contract te beëindigen. Geef ruimte voor toelichting, of verzoek de klant om eerst contact op te nemen.
Zorg dat salesmedewerkers zich op nieuwe klanten kunnen focussen. Want meer focus betekent meer productiviteit.

 

Analysetools om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.
Krijg analytics waar u actie op kunt ondernemen.

 

Verbeterde verkoopresultaten.
Analyseer de individuele sterktes van het verkoopteam en haal samen het maximum uit hun talenten.

 

Ingebouwde omzetanalyses.
Word blij met uw MRR, LTV en meer via het dashboard overzicht dat gevuld is met gedetailleerde inzichten. Zoom in op uw cijfers door op de factuurlijnen te klikken.

 

De toekomst van uw onderneming.
Maak snelle prognoses, krijg inzicht in uw groei en help uw bedrijf zijn targets halen. Gebruik statistieken voor inzicht in uw huidige positie.

 

.

 

 

The only Rental Software that fits all your needs.

Van huuroffertes tot facturen.
Beheer alles vanaf één plek. Creëer uw huurorder, plan, lever, retourneer en factureer vanuit één enkele weergave. Krijg alle informatie die u nodig heeft direct op de huurorder.

Realtime overzicht.
Plan eenvoudig uw verhuur. Houd de beschikbaarheid van uw producten en serienummers in de gaten vanuit een Gantt-weergave. Wilt u de kwaliteit van uw producten behouden of controleren? Houd ze niet beschikbaar tussen twee verhuren met opvultijd.

 

Professionele offertes.
Breng uw producten onder de aandacht en maximaliseer uw inkomsten. Stuur duidelijke huurorders naar uw klanten. Configureer producten volgens hun vereisten en maximaliseer uw inkomsten door optionele producten aan te bieden.